Medaljeras under Lerøy-lekene

Groruddalen Friidrettsklubbs utøvere markerte seg under Lerøy-lekene.

Groruddalen Friidrettsklubbs utøvere markerte seg under Lerøy-lekene og hentet hjem syv gullmedaljer for Oslo Friidrettskrets.

Velgjort. Mathea Moen Aarø, Oda Lier og Thulaxshan Siva under Lerøy-Lekene forrige helg. Foto: Amund Lier.

Groruddalens friidrettsutøvere fikk med seg syv gullmedaljer i helgens Lerøy-leker, som ble arrangert i Rjukan.
Stevnet er en kretskonkurranse der kretsene på Østlandet (Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold, Vestfold, Innlandet og Telemark) stiller som lag i klassene J/G13-14 og konkurrerer mot hverandre. Fra GFIK deltok Thulaxshan Siva, Mathea Moen Aarø og Oda Lier for Oslo Krets, og de tok virkelig for seg av gullmedaljene.

Thulaxshan Siva vant lengdekonkurransen med et hopp på 5,23 meter. Han løp 200 meter på 25,11 sekunder, som holdt til gull og personlig rekord. Han satte stevnerekord på 60 meter da han vant på 7,71 sekunder, som også er personlig rekord. I tillegg vant han trestegkonkurransen med et hopp på 11,23 meter – mer enn en meter lenger enn andreplassen.

Oda Lier vant lengde med et hopp på 5,10 meter. Hun vant også 60 meter hekk med personlig rekord på 10,17 sekunder. Oda gikk også seirende ut av trestegkonkurransen med et hopp på 10,57. Hun var også med på Oslo-laget på 4 x 200 meter mixed stafett (gutter og jenter), som fikk andreplassen bak Akershus krets.

Mathea Moen Aarø vant sleggekast med et kast på 38,94 meter, som også er ny bestenotering.

Oslo Friidrettskrets endte på en tredjeplass etter Akershus og Østfold, som er en fin forbedring etter fjorårets sisteplass.

Adressse:

Stovnerbanen
Smiuvegen 253,
0981 Oslo