Om klubben

Vår historie

Groruddalen Friidrettsklubb ble stiftet 12. oktober 2017 av personer fra klubbene Høybråten og Stovner Friidrett, Stovnerkameratene og flere andre klubber i tillegg til flere individuelle aktører med bakgrunn fra norsk friidrett.

Felles for alle er drømmen om en stor og sterk friidrettsklubb i Groruddalen med tilholdssted på ærverdige Stovnerbanen.

Våre sterke sider

Gode treningsfasiliteter

Stovnerbanen har kunststoffdekket tartan på løpebanen og den ene svingen for høyde, stavhopp og spydkast. Indre bane har grusdekke. Banen har internasjonale mål og er en av få fullstørrelse friidrettsarenaer i Oslo.

Erfarne trenere

Våre trenere har vært aktive friidrettsutøvere og har lang erfaring som trenere, både for barn, unge og eliteutøvere innen friidrett.

Inkluderende miljø

Det er lett å bli en del av miljøet hos oss. Her ønsker vi alle velkommen, fra mosjonister til dem som ønsker å bli så gode som overhodet mulig. Det er plass til alle!

Kast

Kule, spyd, slegge, diskos og liten ball

Hopp

Lengde, høyde, tresteg og stavsprang

Løp

Sprint, hekkeløp, mellomdistanse og langdistanse

INSPIRASJON

Sitater om friidrett

Det er noe med det ritualet som et løp er – å ta på seg nummeret, stille opp, at noen tar tiden på en – som får frem det beste i oss.

– Grete Waitz (Norges mestvinnende langdistanseløper)

Det er veldig vanskelig å forstå, spesielt i begynnelsen, at hele ideen ikke dreier seg om å vinne over de andre løperne. Du lærer etter hvert at kampen står mellom deg og den lille stemmen på innsiden som ønsker å gi opp.

– George A. Sheehan (Forfatter og løper)

Adressse:

Stovnerbanen
Smiuvegen 253,
0981 Oslo