Rekordstor påmelding til KM!

373 deltakere og 1214 starter er den foreløpige fasiten til helgens KM, og det kan blir enda flere. - Veldig gledelig, sier Lars Ola Sundt, styreleder i Groruddalen Friidrett.

KM for Oslo og Akershus arrangeres kommende helg på Stovnerbanen i Groruddalen. Groruddalen Friidrett har arrangert KM de siste 3 årene og har vært med på å løfte KM til å bli et av regionens aller største stevner.

– Påmeldingsfristen gikk ut søndag 19.september og vi kan med den største glede si at vi knuser tidligere deltakerrekorder. Dette er veldig stas, og viser viktigheten av KM for aldersgruppen 11-19 år, sier Lars Ola Sundt, styreleder i Groruddalen Friidrettsklubb.

I skrivende stund er det 373 ordinære påmeldinger (innenfor fristen) og 1214 enkeltstarter.

– Det tikker inn en del etteranmeldinger, så man skal ikke se bort i fra at vi går godt over 400 deltakere, sier Lars Ola Sundt.

Styrelederne Hans-Kristian Sætrum i Oslo Friidrettskrets og Atle Guttormsen i Akershus Friidrettskrets er veldig fornøyd med hvordan Groruddalen Friidrett har vært med på å løfte KM-arrangementet.

– For å være en såpass ung klubb, så er det imponerende at de har klart å gjøre KM så stort på kort tid, sier Hans-Kristian Sætrum og får støtte fra Atle Guttormsen: – Det å gjøre KM til et helgearrangement, uten kollisjoner med andre stevner, har bidratt til å løfte stevnet og dets betydning. KM skal være et høydepunkt, sier Guttormsen.

Nytt i år er at det skal kun kåres én kretsmester i hver øvelse.

(Fra friidrett.no – skrevet av Stian Andersen)

Adressse:

Stovnerbanen
Smiuvegen 253,
0981 Oslo